El Consell Empresarial d'Osona homenatjarà Joan Rovira

Aquest dijous, a l’Atlàntida.

Redacció Osona.com
21 de novembre del 2012
Joan Rovira, president del Consell Empresarial d'Osona.
Joan Rovira, president del Consell Empresarial d'Osona. | Adrià Costa
El Consell Empresarial d’Osona (CEDO) retrà homenatge aquest dijous, dia 22 de novembre, a Joan Rovira, expresident de l’entitat. Ho farà en el marc de la nit empresarial d’Osona, que se celebrarà a les 8 del vespre a l’Atlàntida de Vic i que inclou un sopar i la conferència “La Catalunya empresarial: reptes i oportunitats”, a càrrec de Carles Sumarroca, president de FEMCAT.

Joan Rovira, empresari i col·laborador de la secció d’Opinió d’Osona.com, va dimitir fa uns mesos com a president del Comitè Executiu del Consell Empresarial d’Osona (CEDO). Rovira sempre havia sostingut que aquest seria l’últim mandat i que no esgotaria la seva duració, “a fi de facilitar una renovació a la presidència del Consell”. Rovira va ser un dels fundadors del CEDO, ara fa 20 anys.

La vicepresidenta del CEDO, Lurdes Baulenas, ha assumit la presidència de manera temporal. De fet, Baulenas ja va estar exercint com a presidenta durant uns mesos, degut a una operació quirúrgica de Rovira, que el va obligar a estar de baixa uns mesos.

Articles de Joan Rovira a la secció d’Opinió d’Osona.com

Arxivat a