Osona.com fa rècord i supera els 60.000 usuaris a l'octubre

Les edicions locals del Grup Nació Digital al Ripollès i al Vallès Oriental també es troben en una fase de gran creixement.

Redacció
19 de novembre del 2012
Osona.com, el primer diari digital creat a la comarca, segueix en una línia d'audiència ascendent. Aquest passat mes d'octubre, va batre el seu rècord d'usuaris únics mensuals, superant la barrera dels seixanta mil i situant-se en els 61.176. Aquests usuaris van visitar el diari un total de 165.939 vegades i hi van llegir 1.239.540 pàgines. Aquestes dades han estat mesurades per Nielsen Online i auditades per OJD Interactiva i són públiques al web del rànquing de digitals en català d'OJD.

Amb aquest salt, Osona.com ha superat el seu anterior rècord, que es remuntava al març de 2011, amb 59.000 usuaris. Creat el maig de 1996, aquest diari digital és el segon més antic de Catalunya i ha estat funcionant ininterrompudament des de la seva obertura. La redacció està situada al cor de Vic, al número 6, pral., de la plaça Major.

Rècord també al Ripollès

Pel que fa a les zones d'influència d'Osona, les altres edicions locals del Grup ND també es troben en una fase de creixement. Així, al Ripollès, el diari digital ElRipollès.info va obtenir el mes d'octubre 26.605 usuaris, amb 75.552 visites i 207.804 pàgines vistes, superant també el seu millor registre històric, que va ser el mes de juliol amb 24.997 usuaris.

Per primera vegada s'ha situat per damunt dels llistons de les 75.000 visites i les 200.000 pàgines vistes. El cas d'ElRipollès.info és especial pel fet d'obtenir una audiència tan elevada en una comarca de baixa demografia, la qual cosa li concedeix un grau de penetració insòlit en la premsa digital catalana. Podeu consultar les seves dades auditades per OJD en aquesta pàgina.

Presents al Vallès Oriental

A la veïna comarca del Vallès Oriental, el Grup ND compta amb dues edicions locals, que han entrat en funcionament enguany i que en aquest moment encara no disposen d'un canal de certificació d'audiència específic a OJD, però si que estan en medició via Nielsen Online.

En base a l'elaboració pròpia, a partir de les dades de Nielsen i Google Analytics, Nació Granollers.cat ha obtingut aquest octubre un total de 18.674. usuaris únics, i BaixMontseny.info, amb seu a Sant Celoni, s'ha situat en els 6.719