La Fira de la muntanya de Vic supera amb escreix les xifres de l'any passat

Unes 9.000 persones visiten el certamen i 2.700 participen a les activitats.

Redacció Osona.com
12 de novembre del 2012
Exhibició de bicitrial, aquest diumenge a la Fira de Muntanya,
Exhibició de bicitrial, aquest diumenge a la Fira de Muntanya, | Josep Maria Costa
Exhibició de bicitrial, aquest diumenge a la Fira de Muntanya, Foto: Josep Maria Costa

La 32a edició de la Fira de la muntanya de Vic s’ha celebrat aquest cap de setmana al recinte firal El Sucre. Unes 9.000 persones han visitat el certamen, una xifra que suposa un increment del 35% respecte l’edició passada.

“Ha vingut més gent i el Mercat d’Ocasió ha venut un 3% més respecte l’any passat”, ha explicat la regidora de Fires i Mercats, Montse Rovira. Per altra banda, Rovira també ha destacat que estaven “molt satisfets” amb la participació a les activitats, ja que un total de 2.700 persones n’han pres part, dada que suposa un augment del 50% respecte el 2011. “Els objectius fixats són la consolidació d’aquest model de fira i que esdevingui un referent a tot Cataunya”, ha afegit la regidora.

Per la seva banda, des del Club Esquí Vic, a l’organització, es considera que “el model de fira és bo i el club l’aprofita per gestionar els carnets de soci i donar el tret de sortida a la temporada d’esquí”.

La Fira de la muntanya de Vic és un espai de convivència entre la indústria turística i esportiva de muntanya i els professionals amateurs i aficionats al lleure de muntanya. Des de divendres i fins diumenge, 35 expositors del sector de la muntanya han mostrat els seus productes, serveis i ofertes a Vic. Paral·lelament, la fira ha ofert una setzena d’activitats com l’escalada a la xemeneia del Sucre, un simulador d’escalada en gel, esquí de fons a la passera del Sucre, un circuit de trial amb bicicleta, un circuit d’aventura o passeig en poni, entre d’altres. També s’han organitzat nou conferències i una exposició, a més del Mercat d’ocasió.

La majoria de visitants de la Fira de la muntanya, un 60%, procedeix de la comarca d’Osona; un 13% procedeix de La Garrotxa, El Ripollès i del Bages; un 11% de Barcelona i l’àrea metropolitana; un 10% del Vallès Oriental i del Vallès Occidental; i el 6% restant, de Girona, Lleida, Tarragona, Mallorca i Andorra.

Programa d’activitats

Més informació de la Fira de Muntanya





----------------------
Galeries de fotos:

Fira de Muntanya (2012)

Fira de la Muntanya 2 (2011)

Fira de la Muntanya 1 (2011)

Zona Enduro (2010)

Mercat de Muntanya Activa (2010)

Saló de la Muntanya (2008)

Campionat del Saló de la Muntanya d'escalada de dificultat (2008)

Marxa btt, a Vic (2007)

Saló de la Muntanya (2007)

Saló de la Muntanya (2006)

Saló de la Muntanya (2005)

Arxivat a