Arnau Pons es proclama campió català d'Escúters a Vic

El Circuit d'Osona acull l’última prova de la Copa Catalana de Minivelocitat.

Redacció Osona.com
05 de novembre del 2012
El Circuit d'Osona ha tancat la temporada de Minivelocitat.
El Circuit d'Osona ha tancat la temporada de Minivelocitat. | Escuderia Osona
Arnau Pons, amb el número 5, nou campió català d'Escúters. Foto: Escuderia Osona

El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge 4 de novembre la cinquena i última cursa de la Copa Catalana de Minivelocitat, amb un total de 44 participants. Arnau Pons, pilot de Matadepera que corre amb l’Escuderia Osona, s’ha proclamat campió de la categoria d’Escúters.

Finalment, a Vic s’han disputat 10 curses, dues mànigues en cada categoria, agrupades de la següent manera: Minimotard Sèries-Open, Escúters, Mini GP, Minimotos Sènior i Minimotos C. El temps ha aguantat i només han caigut quatre gotes, que no han deixat mullada la pista. Tot i això, hi ha hagut diverses caigudes i dos pilots han hagut de ser traslladats a l’Hospital General de Vic, un amb un trencament de braç i l’altre de clavícula.

ESCÚTERS

Se’ns dubte, la millor cursa de la jornada. Arnau Pons i David Rodríguez han protagonitzat un espectacular frec a frec, amb avançaments continus. Finalment, per molt poc marge de temps, les dues mànegues les ha guanyat el pilot de l’Escuderia Osona, que s’ha proclamat així campió de la Copa Catalana 2012.

Els dos grans protagonistes de la cursa han tingut com a espectador de luxe el germà de l’Arnau i també pilot de l’Escuderia Osona, Xavier Pons, que ha arribat en tercer lloc a la primera mànega, a 3 segons dels vencedors. A la segona, però, ha hagut d’abandonar i ha quedat fora del podi final.

MINI GP

En aquesta categoria el gran dominador ha estat Manel Bigorda, del RACC M.S., que ja va aconseguir el títol a l’anterior cursa, una abans d’acabar el campionat. Al Circuit d’Osona ha tornat a repetir-se la història i Bigorda ha estat molt superior als seus rivals, guanyant amb molta autoritat les dues mànegues.

MINIMOTOS SÈNIOR

Emocionant final de campionat en aquesta categoria, on a Vic només corrien sis pilots. Oriol Rodríguez  s’ha imposat en dues curses molt ajustades, a la primera a Eduardo Marin i a la segona, a Fernando Maceira, amb qui ha arribat gairebé junts a la meta.

Amb aquesta victòria, el pilot de l’MC Esplugues es proclama campió català de la categoria. El seu màxim rival al títol, Alberto Gómez, no s’ha classificat a la primera mànega i li ha deixat el camí lliure. A la segona, Gómez només ha fet quart.

MINIMOTOS C

Els més petits. Daniel Mogeda, que s’ha proclamat campió de la categoria, no ha donat concessions i ha guanyat amb una autoritat insultant. Mogeda s’ha presentat a la meta amb 17 i 24 segons de diferència sobre el segon classificat, en les dues mànegues respectives.

MINIMOTARD

En la categoria Open, el vencedor ha estat Carlos Molina, amb polèmica inclosa. Adrian Araujo, que en principi havia guanyat les dues mànegues, ha estat desqualificat a la segona perquè estava fora de pes, la qual cosa l’ha apartat de la victòria.

Per altra banda, Ruben Dario ha estat el guanyador de la Minimotard Sèries.

Més informació i classificacions

Arxivat a