Els monòlegs de Joan Pera i els boleros de Moncho, a Vic

L’Atlàntida arrenca amb força la programació de novembre.

Redacció Osona.com
30 d'octubre del 2012
576_1350665886pera-capri-016
576_1350665886pera-capri-016
Joan Pera (foto, a la dreta) retrà homenatge aquest dijous, dia 1 de novembre, a Joan Capri a l’Atlàntida de Vic, amb dos monòlegs memorables. “Joan Pera, Capri” és el nou muntatge del popular actor. L’espectacle es basa en El pobre González i Nàufrags, dos dels monòlegs més famosos de l’humorista i monologuista català Joan Capri (1917-2000).

La participació de Capri en obres de teatre i pel·lícules, però sobretot els monòlegs que va enregistrar, el van convertir en un emblema de l’humor català. Amb una ironia amable però incisiva, va esdevenir una caricatura del català urbà mitjà que va fer riure diverses generacions. L’espectacle es podrà veure a partir de les 6 de la tarda.

L’Atlàntida continuarà la programació el diumenge 4 de novembre, a les 12 h, a la Sala 2 Joaquim Maideu, amb l’espectacle familiar “El conte de l’eriçó Bru”. Una bonica història d’aventures, emocions i amistats entre un eriçó, el Bru, i un mussol, el Pot. Una fantàstica aventura on els seus protagonistes us conviden a conèixer el seu món particular a través de cançons.

Per acabar la setmana, aquest mateix diumenge, a les 6 de la tarda, l’Atlàntida acull al rei del bolero. Moncho (foto, a l'esquerra), Ramon Calabuch Batista, porta 50 anys en el món de la música, i experimentant la fusió entre la rumba i el bolero va acabar trobant el seu camí en la cançó.

Nascut al barri de Gràcia de Barcelona, va ser conegut com “el gitano del bolero”, fins que Lucho Gatica el va batejar com “el rei del bolero”. Sota aquest nom ha estat aclamat no només a l’Estat espanyol sinó també a Llatinoamèrica, especialment a Cuba i Mèxic. Trenta-sis discos –tres dels quals en català– i més de tres-cents temes gravats avalen la seva trajectòria, en la qual queden paleses la seva indiscutible maduresa i solidesa artística. En aquesta ocasió l’acompanyarà al piano el mestre Antoni Olaf.

Més informació dels espectacles i compra d’entrades

Arxivat a