La pluja, el vent i el fred fan la guitza a la Fira de la Castanya de Viladrau

El conseller Felip Puig visita el certamen.

Redacció Osona.com
29 d'octubre del 2012
Felip Puig, aquest diumenge a la Fira de la Castanya.
Felip Puig, aquest diumenge a la Fira de la Castanya. | Josep Maria Costa
Felip Puig, aquest diumenge a la Fira de la Castanya. Foto: Josep Maria Costa

El temps, amb estones de pluja, fredi i molt vent durant el diumenge, va fer una mica la guitza a la Fira de la Castanya de Viladrau, que aquest cap de setmana s'ha celebrat al Montseny. Tot i això, el certamen va comptar amb una bona afluència de visitants. La fira es va presentar carregada d’activitats, amb la voluntat de “recuperar la memòria històrica del producte”, segons els organitzadors.

Una de les principals novetats d’aquesta 18a edició va ser la presentació del pa de castanya, que va tenir lloc el dissabte 27 d’octubre i va anar a càrrec del Centre de Manipulació de la Castanya. El nou pa conté tapioca, farina de castanya, blat de moro i llet en pols, i es apte per a celíacs.

D’altra banda, els assistents a la fira van poder gaudir de diversos recitals musicals interpretats pel tenor Jordi Mas, que va anar acompanyat a la guitarra per Giuliano Belotti. L’Ermita de la Pietat va ser l’escenari escollit perquè ambdós músics interpretessin obres de Morera, Granados, Albéniz, Villalobos i Belotti. La fira al carrer presentava una setantena de parades.

La fira va viure com a prèvia la nit del lliurament de guardons, aquest divendres 26 d’octubre. Les propostes s’allargaran uns dies, amb el Ball de Bruixes, el dimecres, i el Mercat de tots Sants, el dijous.

El conseller de l'Interior, Felip Puig, va visitar la fira el diumenge.

Programa d’actes

Cartell de la Fira de la Castanya




--------------------
Galeries de fotos:
- 2012
-2011
-2010
-2009