La Supermotard es decideix al Circuit d'Osona

Ferran Hernández, de l’Escuderia Osona, es pot proclamar campió de l’SM Promo 65.

Redacció Osona.com
19 d'octubre del 2012
Prova de la Supermotard, al Circuit d'Osona
Prova de la Supermotard, al Circuit d'Osona | Escuderia Osoan
El Circuit d’Osona acollirà el diumenge 21 d’octubre la sisena i penúltima prova de la Copa Catalana de Supermotard. La vetllada promet, ja que es començaran a decidir alguns títols.

En principi, hi ha previstes vuit curses, dues mànegues de cada categoria: SMRoad, SMAficionats, SMOpen-SM Promeses i SM-Road. Francesc Cucharrera és el gran dominador de la categoria Open i ja s’ha proclamat campió dues curses abans de finalitzar el campionat. Les altres categories estan molt més igualades.

Un dels al·licients el tindrem a l’SM Promo 65 on Ferran Hernández es podria proclamar campió.  El pilot de l’Escuderia Osona ha guanyat amb autoritat les quatre carreres on ha participat.

Aquesta és una de les especialitats motociclistes més espectaculars i que arriba amb els millors pilots catalans. Com ve sent habitual en les curses de Supermotard, el traçat augmentarà la seva corda obrint l’àrea asfaltada del circuit a la zona de terra, per tal d’oferir una pista mixta, signe distintiu d’aquesta modalitat.

Els entrenaments començaran als volts de les 9 del matí. Un parell d'hores més tard, s'iniciaran les curses.

Més informació i horaris, al web de l'Escuderia Osona

Arxivat a