El Correllengua 2012 aterra a Osona

Actes a Roda de Ter i Santa Eulàlia de Puig-oriol

Redacció Osona.com
17 d'octubre del 2012
El Correllengua 2012 arriba aquesta setmana a Osona, en concret, a Santa Eulàlia de Puig-oriol i Roda de Ter. En aquest darrer municipi s’han programat actes des de dijous fins a diumenge.

El programa a Roda de Ter arrencarà dijous amb una conferència a càrrec de l'escriptora i periodista Patrícia Gabancho amb el títol “Catalunya davant una cruïlla”.

Les propostes continuaran dissabte 20 d'octubre amb animació infantil: la llegenda de les 4 barres de sang, a càrrec de la companyia d'espectacles Rovell d'Ou. Tot seguit, hi haurà berenar popular. En cas de pluja, els actes es traslladaran a la Porxada de Can Planoles. Per al vespre, s'ha organitzat un sopar i una quina popular.

El Correllengua 2012 a Roda de Ter es tancarà el diumenge 21 d'octubre amb una projecció de cinema català, a dos quarts de 7 de la tarda, al Teatre Eliseu.

Pel que fa Santa Eulàlia de Puig-oriol, els actes es concentraran el dissabte, dia 20 d’octubre. Hi haurà una caminada, cercavila de gegants i bastoners, sopar popular i concerts.

Programa d’actes a Roda de Ter



Programa d’actes a Santa Eulàlia de Puig-oriol
20 d'octubre de 2012


09:00h Caminada fins al Castell de Lluçà i penjada de l'estelada.

17:30h Cercavila pels carres de la vila, amb els geganters del Lluçanès, feres i bastoners de la comarca.

21:00h Sopar popular i videoespectacle dels Llenguts de l'Altiplà.

23:30h Al Local social: concerts amb El noi del pa (d'Olost del Lluçanès), els Sulfitos i el Corredor Polonès.
Arxivat a