Una estelada despentina l'alcalde de Sant Hipòlit de Voltregà

Redacció Osona.com
15 d'octubre del 2012
576_1350295883_Adri_Costa_MG_2998_Xavier_Vilamala_estelada_Pat_Vic_2012
576_1350295883_Adri_Costa_MG_2998_Xavier_Vilamala_estelada_Pat_Vic_2012 | Adrià Costa
Foto: Adrià Costa

Un dels moments més vibrants del derbi de hoquei patins disputat el passat dissabte, entre el Vic i el Voltregà, va ser l’estesa d’una estelada gegant, de dalt a baix de les graderies, que va anar passant a mans dels espectadors, com si es tractés d’una onada, i va arribar a donar la volta al pavelló.

El nostre fotògraf, desplegat al partit, va captar una imatge que pot donar peu a moltes interpretacions. En la primera, a sobre, es pot observar com l’estelada passa per la zona presidencial, amb els regidors de CiU a l’Ajuntament de Vic (Josep Rafús, Xavier Farrés i Montse Rovira) totalment involucrats amb la iniciativa. Al seu costat, l’alcalde de Sant Hipòlit de Voltregà, Xavier Vilamala (PSC), es mostrà impertèrrit, més atent al que estava passat al terreny de joc.

A la instantània de sota, un cop ja ha passat l’estelada, es veu l’alcalde de Sant Hipòlit posant-se bé els cabells. Es veu que l'estelada l’havia despentinat...

PD. De fet, Xavier Vilamala va deixar ben clara la seva postura al seu Twitter, amb el següent comentari: "Ahir va haver derby #oklliga cpvic- @cpvoltrega. Per premsa del govern era una mani independentista. Barrejar politica i esport #novamilonga".

Foto: Adrià Costa