El Club Patí Vic vol «transcendir més enllà de l'esport»

La nova samarreta de l’equip, que lluirà l’estelada, es posarà més endavant a la venda.

Redacció Osona.com
10 d'octubre del 2012
Alfred Verdaguer i Miquel Altimiras han presentat la nova samarreta del CP Vic, amb l'estelada.
Alfred Verdaguer i Miquel Altimiras han presentat la nova samarreta del CP Vic, amb l'estelada. | ANC
Alfred Verdaguer i Miquel Altimiras han presentat la nova samarreta del CP Vic, amb l'estelada. Foto: ANC

Les instal·lacions del CP Vic han acollit aquest dimarts, dia 9 d'octubre, la signatura del conveni del club amb l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i la presentació de la nova samarreta de l’entitat per aquesta temporada, que portarà el logotip de l’ANC i l’estelada, tal com ja va anunciar Osona.com . D’aquesta manera, el club “deixa petjada i marca la voluntat de l’entitat de transcendir més enllà de l’esport”, tal com ha explicat Miquel Altimiras, president del CP Vic. El president també ha remarcat que la proposta ha estat molt ben rebuda per part de la plantilla del primer equip.

Alfred Verdaguer, en representació de l’ANC, ha destacat que “amb aquest conveni es demostra que l’Assemblea pot anar també al costat de l’esport” i que l’objectiu de l’ANC és que el logotip també el puguin portar altres entitats i clubs esportius del país. Ha afegit que “en cap cas es tracta d’una exclusivitat del CP Vic” i que l’Assemblea espera que hi hagi altres clubs interessats. Aixi se segueix difonent l’objectiu de l’Assemblea, o sigui, aconseguir una majoria social favorable a l’estat propi.

La nova samarreta porta, al davant, el logotip de l’ANC en blanc i negre i un estelada a la part superior. Al darrere, també hi figura una altra estelada.

Aquest dissabte els jugadors del primer equip ja lluiran la nova samarreta en el derbi comarcal que enfrontarà l’equip vigatà amb el Voltregà. Es preveu que més endavant la samarreta també es posi a la venda per a tots als seguidors i aficionats.

El conveni estableix que la samarreta es lluirà fins al final d’aquesta temporada, el juny del 2013. Aquesta “esponsorització” no té cap cost econòmic per part de l’Assemblea i és el club qui cedeix l’espai de manera gratuïta.

A l’esport català hi ha algun precedent d’un club amb l’estelada a la seva samarreta, com el Llagostera de futbol , a la categoria de de Segona B.

Foto: Eumogràfic
Arxivat a