El comerç de Torelló torna a sortir al carrer

La nova edició de la Botiga al carrer ha ofert activitats paral·leles durant tot el dia.

Redacció Osona.com
07 d'octubre del 2012
La Botiga al carrer s'ha traslladat a la plaça de la Sardana.
La Botiga al carrer s'ha traslladat a la plaça de la Sardana. | Adrià Costa
La botiga al carrer s'ha traslladat a la plaça de la Sardana. Foto: Adrià Costa

Els comerços de Torelló han tornat a “ocupar” la via pública, aquest dissabte, 6 d’octubre, amb motiu de la celebració d’una nova edició de La Botiga al Carrer. En aquesta ocasió, la iniciativa comercial s'ha concentrat a l’entorn de la plaça de la Sardana, al barri de Montserrat. Al llarg de tot el dia, botigues i comerços han tret els seus productes al carrer, alhora que s’han programat tot un conjunt d’activitats de lleure.

De les 10 del matí a les 2 del migdia i de dos quarts de 5 de la tarda a les 8 del vespre, les parades comercials s'han concentrat al voltant de la plaça de la Sardana, centre neuràlgic d’aquesta activitat. El temps ha acompanyat i l'afluència de visitants ha estat molt bona.

"L’objectiu és poder dinamitzar les diferents zones comercials del municipi. I la plaça de la Sardana és la segona zona comercial, després del nucli antic”, explicava fa uns dies el regidor de Comerç, Jordi Casals. "I d’altra banda, una iniciativa d’aquest tipus permet un efecte doble: que les botigues que no són de la zona es puguin donar a conèixer a nous clients; i que els comerços de la plaça de la Sardana es donin a conèixer a persones que habitualment no pugen al barri de Montserrat i que per La Botiga al Carrer ho faran”, afegeix.

A més de les parades comercials, La Botiga al Carrer ha tingut tota una oferta paral·lela, com ara inflables infantils, tallers musicals infantils, degustació de cuina popular amb maridatge de vins, xerrada sobre estalvi i eficiència energètica a la llar, i concert de fi de festa. La Botiga al Carrer coincideix amb la Marató de donació de sang de Torelló, que s'ha fet el mateix dia, al Centre Cívic del barri de Montserrat.

La Botiga al Carrer està organitzada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament, amb la col·laboració, en diverses activitats, de l’Agrupació de Comerciants de Torelló (ACT).

Nota de premsa de l'Ajuntament de Torelló



Galeries de fotos:
- Octubre 2012 (Adrià Costa)
- Abril 2012 (Adrià Costa)


La Botiga al carrer s'ha traslladat a la plaça de la Sardana. Foto: Adrià Costa
Arxivat a