El comerç de Torelló es trasllada a la plaça de la Sardana

La nova edició de la Botiga al carrer oferirà activitats durant tot el dia.

Redacció Osona.com
04 d'octubre del 2012
Els comerços de Torelló tornaran a “ocupar” la via pública, aquest proper dissabte, 6 d’octubre, amb motiu de la celebració d’una nova edició de La Botiga al Carrer. En aquesta ocasió, la iniciativa comercial es concentrarà a l’entorn de la plaça de la Sardana, al barri de Montserrat. Al llarg de tot el dia, botigues i comerços trauran els seus productes al carrer, alhora que s’han programat tot un conjunt d’activitats de lleure. La Botiga al Carrer està organitzada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament, amb la col·laboració, en diverses activitats, de l’Agrupació de Comerciants de Torelló (ACT).

De les 10 del matí a les 2 del migdia i de dos quarts de 5 de la tarda a les 8 del vespre, les parades comercials es concentraran al voltant de la plaça de la Sardana, centre neuràlgic d’aquesta activitat. Es preveu que se superi la vintena de parades, més o menys com a l’edició de La Botiga al Carrer que es fa per primavera.

"L’objectiu és poder dinamitzar les diferents zones comercials del municipi. I la plaça de la Sardana és la segona zona comercial, després del nucli antic”, diu el regidor de Comerç, Jordi Casals. "I d’altra banda, una iniciativa d’aquest tipus permet un efecte doble: que les botigues que no són de la zona es puguin donar a conèixer a nous clients; i que els comerços de la plaça de la Sardana es donin a conèixer a persones que habitualment no pugen al barri de Montserrat i que per La Botiga al Carrer ho faran”, afegeix. Finalment, el regidor considera molt positiu aquest tipus d’accions ja que així “es posa en valor el comerç de Torelló, cedint-li el protagonisme durant tot un dia”.

A més de les parades comercials, La Botiga al Carrer tindrà tota una oferta paral·lela, com ara inflables infantils; a les 10 del matí, tallers musicals infantils (organitzat per l’ACT); a les 12 del migdia, degustació de cuina popular amb maridatge de vins (organitzat per l’ACT ); a les 5 de la tarda, xerrada sobre estalvi i eficiència energètica a la llar, “Vols estalviar? El verd surt econòmic”; i a les 7 de la tarda, concert de fi de festa. La Botiga al Carrer coincideix amb la Marató de donació de sang de Torelló, que es farà, el mateix dia, al Centre Cívic del barri de Montserrat.

Més informació, des del web de l’Ajuntament

Arxivat a