Les pluges deixen més de 75 litres a Vic

Les precipitacions han fet créixer els rius.

Redacció Osona.com
01 d'octubre del 2012
La Foradada, de Cantonigròs.
La Foradada, de Cantonigròs. | Ignasi Camps / @calignasidedebo
El riu Méder, al seu pas per Vic. Foto: Josep Maria Costa

La borrasca d'aquest dissabte ha regat amb generositat gran part de Catalunya deixant registres que han fregat o superat els 100 litres en alguns municipis del Vallès Oriental i el Maresme, que són les comarques on ha plogut més durant la jornada. Pel que fa a Osona, també ha caigut aigua en abundància, sobretot a la plana de Vic. Les pluges han fet créixer els rius, com podeu observar a les fotografies.

Així, els llocs on s’han donat un registres més alts és a Vic i Gurb, amb 78,2 i 67,5 litres respectivament. Al Lluçanès i el Bisaura, les pluges també han estat importants, amb 54,8 i 52 litres a Perafita i Orís. Al Montseny, en canvi, només han caigut 40 litres a Viladrau.

El diumenge ha tornat a ploure en alguns punts de la comarca, tot i que de manera totalment testimonial (no ha arribat a caure ni un litre).

Pel que fa a aquesta setmana, canvi de temps. Durant uns dies, tindrem força sol, amb temperatures fresques durant el matí i més agradables durant el dia, amb algun núvol que enteranyinarà el cel. No s’esperen pluges.

Llamp, vist del Lluçanès, el passat dissabte. Foto: Josep Martínez Castro

La Foradada, de Cantonigròs. Foto: Ignasi Camps / @calignasidedebo

El pont sobre la carretera Roda-Malars-Manlleu. Foto: Domènec Llop