La Font Trobada de Folgueroles viu el parc

Matinal plena d’actes.

Redacció Osona.com
27 de setembre del 2012
Matinal al parc de la Font Trobada.
Matinal al parc de la Font Trobada. | Adrià Costa
Matinal al parc de la Font Trobada. Foto: Adrià Costa

El programa cultural Viu el parc se celebra per setè any a l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona. Els actes principals són la Matinal al parc, que tindrà lloc al parc de la Font Trobada de Folgueroles aquest diumenge 30 de setembre, i el 14 d'octubre, amb el recital de Poesia als parcs a l'ermita de Sant Feliuet de Savassona, a Tavèrnoles.

Diumenge 30 de setembre, la Matinal al parc portarà fins a la Font Trobada de Folgueroles una proposta per viure una jornada d'aventura amb rocòdrom, pont penjant i tirolina. També hi haurà un taller d'esports rurals relacionats amb les feines de pagès, com ara la recollida de conreus i altres activitats ramaderes, i un taller de maquillatge relacionat amb la natura posarà un punt de color al verd bosc.

A les 12:00 h, la rapsoda Caro Von Arend llegirà els poemes "El reietó i altres històries". La festa acabarà a les 13:00 h amb un concert de jazz a càrrec de la Gumbo Jass Band.

A la tarda, a partir de les 17.00 h i a Sant Julià de Vilatorta, hi haurà uns tallers mediambientals de plantes aromàtiques i com fer-se un ambientador natural al parc de les Set Fons.

La Poesia als parcs permetrà gaudir de la majestuositat de les cingleres. Serà el 14 d'octubre, des de l'ermita de Sant Feliuet de Savassona, al municipi de Tavèrnoles, amb Ramon Farrés i Carles Hac Mor. Aquest acte comptarà amb la participació de la Coral de la Diputació de Barcelona.

Galeries de fotos:



- 2011 (Adrià Costa)
- 2010 (Xevi Mas)
- 2009 (Lurdes López)
- 2008 (Osona.com)