Un amor de joventut obre el nou cicle de Cineclub Vic

Les sessions Frik i Pantalla oberta es traslladen als dijous.

Redacció Osona.com
25 de setembre del 2012
Una escena del film 'Un amor de joventut'
Una escena del film 'Un amor de joventut' | Cineclub Vic
Una escena del film 'Un amor de joventut' Foto: Cineclub Vic

Tornen la tardor, la boira, els bolets i el millor cinema en versió original a la plana de Vic. Avui dimarts, dia 25 de setembre, comença el tercer cicle de Cineclub Vic d'aquest 2012 amb una oferta de més de 27 pel·lícules repartides en 23 sessions de Cineclub, Filmoteca, Cineclub Frik, Pantalla Oberta i Cineclub Xic. Els films es projectaran entre setembre i desembre d'aquest any.

A part de la programació, el més destacat de la represa és el primer aniversari de la mudança a l’ETC i un canvi de dia en les sessions Frik i Pantalla Oberta, que a partir d'ara es programaran en dijous, un dia en què l'oferta lúdica i cultural a la ciutat és menor que els divendres.

El tret de sortida de la temporada, aquest dimarts, el donarà el film francès “Un amor de joventut”, de la prometedora directora Mia Hansen-Løve. La cinta parteix de la intensitat d'un amor adolescent i en com aquest es converteix en un incòmode acompanyant en el procés de maduració de la vida. La pel·lícula es podrà veure a l’Espai ETC, a partir de les 10 del vespre.

Més informació de la pel·lícula "Un amor de joventut"

Programació trimestral de Cineclub Vic

Més informació de totes les pel·lícules del trimestre

   
 
Vídeo resum d'algunes de les pel·lícules
Arxivat a