L'Aplec de Rocaprevera torna a reunir un munt de gent

Redacció Osona.com
18 de setembre del 2012
Aquest cap de setmana, que s'ha allargat fins dilluns, s’ha celebrat a Torelló una nova edició de l'Aplec de Rocaprevera. Des de la Comissió es va organitzar un ampli i variat programa d'actes, amb una vessant de caire religiós i litúrgic i una altra vessant lúdica i festiva, a la qual hi va assistir molta gent. El temps va acompanyar.

Divendres es van inaugurar dues exposicions: l'una, a l'església, amb els dibuixos del 6è concurs de dibuix a les escoles; i l'altra, a la cripta, amb una mostra de fulls parroquials i programes de Rocaprevera.

Aquest inici dels actes de l'Aplec de Rocaprevera 2012 va tenir la seva continuïtat, dissabte diumenge i dilluns, amb tot un conjunt d'activitats centralitzades a l'esplanada del Santuari: des dels gegants a les sardanes, passant per les bitlles catalanes, els concerts, una caminada o la tradicional tómbola.

En paral·lel, hi va haver tota una colla d'actes religiosos, destacant les misses de les 11 del matí de diumenge -presidida pel pare Jaume Bartrolí, jesuïta, fill de Torelló i resident a Bolívia- i de dilluns -concelebrada pels preveres fills de Torelló i de les parròquies veïnes.

Programa d’actes

Breu historia de l’Aplec de Rocaprevera






Galeries de fotos:
- 2012 (Josep M. costa)
- 2009 (Judit Coma)

Aplec de Rocaprevera. Foto: Josep Maria Costa
Arxivat a