Incendi al bar de l'estació de tren de Vic

No hi ha hagut ferits i el servei de ferrocarril no s’ha vist afectat.

Redacció Osona.com
15 de setembre del 2012
576_1347715208_Adri_Costa_MG_7628_incendi_bar_estaci_tren_Vic
576_1347715208_Adri_Costa_MG_7628_incendi_bar_estaci_tren_Vic | Adrià Costa
Foto: Adrià Costa

Els Bombers de la Generalitat han treballat a primera hora del matí en un incendi que ha cremat totalment un petit despatx a l’altell del bar de l’estació de trens de Vic. Cap persona no ha resultat ferida i l’incendi, les causes del qual encara no s’ha procedit a determinar, ja està del tot extingit.
 
L’avís del foc ha arribat a les 06:02 hores de la matinada. Immediatament, els bombers s’hi han desplaçat amb nou dotacions. Mitja hora després, les flames ja estaven del tot sufocades, ja que en gran part els treballadors de l’estació havien començat a apagar-les.

Els bombers han hagut de refredar els punts calents i mentre hi treballaven, ha baixat el fals sostre del bar. Cap persona no hi ha resultat ferida. Mentrestant, treballadors de l’estació i passatgers han restat totalment apartats de la zona calenta com a mesura preventiva.
 
Un cop ventilat el local i l’edifici de l’estació, els Bombers han finalitzat el servei, poc abans de les 10:00 hores. La circulació de trens en aquesta línia no ha quedat afectada per l’incendi.
Arxivat a