Dos homes marxen sense pagar d'un restaurant i llavors cremen una senyera

La particular celebració de la Diada Nacional d’en Marcial i l’Antonio, de Roda de Ter i Manlleu.

Redacció Osona.com
12 de setembre del 2012
Hi ha qui té una forma molt particular de celebrar la Diada Nacional a la comarca. És el cas de Marcial MS, de 31 anys i veí de Roda de Ter, i Antonio LD, de 38 anys i veí de Manlleu.

La matinada del dilluns, després de la gran aglomeració de gent al centre de Vic, amb la Marxa dels Vigatans, els dos homes se’n van anar a sopar a un restaurant de la zona. En acabar, van provocar aldarulls perquè no volien abonar la quantia del sopar que havien consumit. La Guàrdia Urbana es va desplaçar al lloc dels fets i els va obrir diligències per una presumpta falta d’estafa.

La nit per als dos implicats no es va acabar aquí. Unes hores més tard, en concret, a les 3 de la matinada, van ser identificats de nou a la Ronda Francesc Camprodon, a sobre d’un ciclomotor estacionat a la via pública, on presumptament estaven cremant una senyera que haurien agafat d’un immoble proper. Ara, la Guàrdia Urbana els va tornar a instruir diligències judicials per una presumpte falta de danys.

Menjo i marxo

Això de marxar sense pagar dels restaurant sembla que s’està posant de moda. La mateixa Guàrdia Urbana de Vic informa d’un altre cas, el dilluns a la tarda, també a un restaurant del centre de la ciutat. Josep MM, de 29 anys i veí de Vic, i Gerard PB, de 19 anys i veí de Mataró, també van marxar sense pagar l’àpat. Això sí, en aquesta ocasió, els dos afectats no van provocar aldarulls sinó que senzillament es van aixecar  de la taula i van tocar el dos.

La Guàrdia Urbana, després de fer una cerca, els va localitzar ràpidament i els hi va instruir diligències judicials per una presumpta falta d’estafa.