La Travessia nedant al pantà de Sau es disputarà tot i la inclinació del campanar

La prova se celebrarà diumenge “sense problemes”, segons el Club Natació Vic-Etb.

Redacció Osona.com
07 de setembre del 2012
Travessia nedant al pantà de Sau
Travessia nedant al pantà de Sau | Josep M. Costa
Travessia nedant al pantà de Sau. Foto d'arxiu: Josep M. Costa

Aquest diumenge, dia 9 de setembre, el Club Natació Vic – Etb, juntament amb el Club Nàutic Vic-Sau, organitza la 29a edició de la Travessia nedant al pantà de Sau. La prova és coneguda perquè el seu recorregut passa just pel costat de l’antic campanar que emergeix de les aigües de l’embassament.

La prova es disputarà tot i la inclinació que pateix el campanar, que ha fet engegar les alertes a les autoritats locals, tal com ja va publicar Osona.com. “El Consorci Vall de Sau - Collsacabra ha garantit al nostre club que no hi haurà cap problema perquè se celebri la prova de la forma habitual”, explica el Club Natació Vic-Etb al seu web.

Enguany, els nedadors tindran un al·licient afegit. En Marc Capdevila farà entrega d’un premi de 100 euros als guanyadors masculí i femení de la Travessia Gran, per celebrar el 10è aniversari de la consulta de Fisioteràpia i Osteopatia que té al club vigatà.

Amb un pantà una mica més buit que l’any passat, la Travessia Petita de 1.000
metres per a les categories Menors i Màsters començarà a les 11:00 h. A continuació, es disputarà la Travessia Gran de 2.500 metres per a les categories Infantil, Júnior i Absoluta.

Els últims anys la participació s’ha acostat als 300 inscrits, amb nedadors federats i amateurs que vénen de poblacions d’arreu de Catalunya. L’organització espera que la crisi no afecti massa al número final de participants.

Vegeu galeria de fotos de l'any 2009