Vic, Granollers i Mollet aposten per la C-17 com a eix de promoció econòmica

Les tres ciutats definiran un projecte comú amb diverses estratègies claus, entre les que destaca la doble via del tren.

per Redacció Osona.com, 6 de setembre de 2012 a les 08:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de setembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, el de Granollers, Josep Mayoral, i el de Mollet del Vallès, Josep Monràs, s'han reunit a Vic. Foto: Ajuntament de Vic

L’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, el de Granollers, Josep Mayoral, i el de Mollet del Vallès, Josep Monràs, s’han reunit aquest dimecres a la tarda a l’Ajuntament de Vic per definir les bases d’un nou projecte comú que tindrà per objectiu enfortir l’activitat econòmica al voltant de la C-17. Els tres consistoris definiran en els propers mesos una sèrie d’estratègies claus per tirar endavant la iniciativa de la C-17 com a eix de promoció econòmica conjunta entre empreses i territoris. Entre les propostes avançades destaca la doble via del tren de la línia Barcelona-Vic-Puigcerdà.


L’alcalde de Vic ha explicat que el projecte “vol aprofitar la potencialitat de les empreses i crear sinèrgies amb els territoris de l’eix de la C-17 amb l’objectiu de continuar endavant malgrat la crisi  i generar ocupació”.

En aquest sentit, l’alcalde de Granollers ha manifestat que les tres ciutats treballaran perquè la C-17 “esdevingui un eix de promoció econòmica conjunta” i ha avançat que convidaran a sumar-se al projecte altres municipis com Ripoll, La Garriga, Manlleu o les Franqueses del Vallès, entre d’altres. En aquesta línia, Mayoral ha constatat la necessitat del món local d’apostar per la seva indústria perquè és un “valor imprescindible per a aquest país”.

Finalment, l’alcalde de Mollet del Vallès ha demanat la implicació de les empreses dels territoris en el projecte: “És necessari, imprescindible i inqüestionable la participació del sector privat”, ha dit i ha afegit que “hem de treballar per buscar noves relacions entre les empreses amb l’objectiu de sortir de la crisi”.

 

Participació