Vic, Granollers i Mollet aposten per la C-17 com a eix de promoció econòmica

Les tres ciutats definiran un projecte comú amb diverses estratègies claus, entre les que destaca la doble via del tren.

Redacció Osona.com
06 de setembre del 2012
L’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, el de Granollers, Josep Mayoral, i el de Mollet del Vallès, Josep Monràs, s'han reunit a Vic.
L’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, el de Granollers, Josep Mayoral, i el de Mollet del Vallès, Josep Monràs, s'han reunit a Vic. | Ajuntament de Vic
L’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, el de Granollers, Josep Mayoral, i el de Mollet del Vallès, Josep Monràs, s'han reunit a Vic. Foto: Ajuntament de Vic

L’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, el de Granollers, Josep Mayoral, i el de Mollet del Vallès, Josep Monràs, s’han reunit aquest dimecres a la tarda a l’Ajuntament de Vic per definir les bases d’un nou projecte comú que tindrà per objectiu enfortir l’activitat econòmica al voltant de la C-17. Els tres consistoris definiran en els propers mesos una sèrie d’estratègies claus per tirar endavant la iniciativa de la C-17 com a eix de promoció econòmica conjunta entre empreses i territoris. Entre les propostes avançades destaca la doble via del tren de la línia Barcelona-Vic-Puigcerdà.

L’alcalde de Vic ha explicat que el projecte “vol aprofitar la potencialitat de les empreses i crear sinèrgies amb els territoris de l’eix de la C-17 amb l’objectiu de continuar endavant malgrat la crisi  i generar ocupació”.

En aquest sentit, l’alcalde de Granollers ha manifestat que les tres ciutats treballaran perquè la C-17 “esdevingui un eix de promoció econòmica conjunta” i ha avançat que convidaran a sumar-se al projecte altres municipis com Ripoll, La Garriga, Manlleu o les Franqueses del Vallès, entre d’altres. En aquesta línia, Mayoral ha constatat la necessitat del món local d’apostar per la seva indústria perquè és un “valor imprescindible per a aquest país”.

Finalment, l’alcalde de Mollet del Vallès ha demanat la implicació de les empreses dels territoris en el projecte: “És necessari, imprescindible i inqüestionable la participació del sector privat”, ha dit i ha afegit que “hem de treballar per buscar noves relacions entre les empreses amb l’objectiu de sortir de la crisi”.
Arxivat a