La cursa de BTT té 215 quilòmetres i recorre tota la comarca durant dos dies.

Osona Límits és una prova de gran duresa.
Osona Límits és una prova de gran duresa. | David Fajula
Redacció Osona.com
05 de setembre del 2012
Osona Límits és un esdeveniment esportiu de BTT de caràcter no competitiu que recorre tot Osona. La prova permet als participants descobrir, gaudir i admirar un paisatge divers i únic portant-los fins al seu propi límit físic i mental.

Osona Límits té una durada de dues etapes. La darrera edició es va celebrar aquest cap de setmana, dies 1 i 2 de setembre, amb sortida i arribada a Seva i amb parada dormitori al municipi de Sant Pere de Torelló . El traçat del recorregut és molt dur, amb  215 quilòmetres i un desnivell positiu de 6.400 metres, i està dissenyat per a ciclistes amb una condició física i mental mitja-alta.

En aquesta edició hi van participar un total de 59 ciclistes, dels quals només van acabar la cursa 38. Enguany, hi ha hagut participació internacional, de països com Bèlgica. El primer ciclista en creuar la meta va trigar 12 hores.

“La gent està molt contenta. Els participants ens han felicitat pel recorregut”, expliquen els organitzadors.