Fotos: el Foramuralla més fred i més espectacular

El festival presenta un cartell amb grans grups, com Antònia Font, La Iaia o Mishima.

Redacció Osona.com
04 de setembre del 2012
El cantant de La Iaia no va dubtar en baixar de l'escenari.
El cantant de La Iaia no va dubtar en baixar de l'escenari. | Albert Alemany
El cantant de La Iaia no va dubtar en baixar de l'escenari. Foto: Albert Alemany

El Foramuralla, el festival de música organitzat per la Jazz Cava, s’ha celebrat durant aquest cap de setmana a la ciutat de Vic, amb dues vetllades a l’esplanada del Mas de Bigues, divendres i dissabte, 31 d'agost i 1 de setembre. El programa d’enguany presentava un cartell d’autèntic luxe, amb propostes molt destacades, com Antònia Font, La Iaia o Mishima. El concert de cloenda es  farà el proper dissabte, dia 8 de setembre, a l’Atlàntida i anirà a càrrec de Sílvia Pérez Cruz, una de les grans veus musicals actuals.

L’espectacular reguitzell de grups, però, no va acabar de funcionar i l’assistència als concerts no va ser l’esperada, sobretot el divendres. El públic no va emplenar el recinte per diverses raons, entre les que ens atrevim a donar-ne algunes: la crisi econòmica, la confluència amb altres festivals (com l’Acústica de Figueres) i festes majors, el fred i l’imminent Mercat de la Música Viva, on alguns dels grups presents també hi actuaran.

El divendres van tocar Antònia Font, Nacho Humbert, Paul Fuster i Joana Serrat, que va presentar el seu darrer disc. El dissabte va ser el torn d’Hyperpotamus, Mates Mates, Sanjays i Bigott, que van compartir escenari amb La Iaia i Mishima. Aquests dos últims grups no van decebre i van oferir un gran directe.

Dossier de premsa (PDF)

Més informació dels grups, al web del Foramuralla

Arxivat a