Marina Gibaja i Ivan Dot, cinquens a l'europeu de patinatge

Els patinadors del CPA Tona van protagonitzar una gran actuació tot i alguns entrebancs.

Ivan Dot i Marina Gibaja, a l'europeu disputat a França.
Ivan Dot i Marina Gibaja, a l'europeu disputat a França. | CPA Tona
Redacció Osona.com
03 de setembre del 2012
Els patinadors del CPA Tona, Ivan Dot i Marina Gibaja, entrenats per Miquel Quintana, van tenir una notable actuació en el’Europeu júnior de patinatge artístic en la modalitat de parelles de dansa, en assolir el cinquè lloc, millorant la classificació de la passada edició.

En la competició, disputada a Arnas (França) durant tota aquesta setmana passada, Marina i Ivan van tenir un començament complicat en la primera dansa, “el Blues”, ja que una petita errada en el "tempo" del ritme va implicar la penalització d’un punt. De no haver estat així, haurien quedat segons en aquesta dansa, però es van haver de conformar amb el setè lloc. En la segona dansa, Harris Tango, tot i tenir una bona actuació van seguir en aquest setè lloc.

En les Danses Originals, es varen refer de l’entrebanc del primer dia protagonitzant una excel·lent execució, amb puntuacions de 8, que els van permetre de remuntar fins a la quarta posició.
 
En el seu darrer dia de competició, durant  l'entrenament van patir una greu topada amb una parella portuguesa que va provocar una lesió a Marina Gibaja. Tot i l'incident, Marina va patinar i malgrat el dolor que arrossegava, ambdós varen efectuar un molt bon disc assolint fins i tot un 8,5 de puntuació i acabant en la definitiva cinquena posició.
 
Un cop més, la competició va ser dominada pels italians i el triomf va correspondre a la parella formada per Simone Cellarosi i Melisa Masina.
Arxivat a