L'osonenc Daniel Feixas dirigeix el nou videoclip de Sak Noel a Vic

Vídeo a l'interior de la notícia

Q/Redacció
07 d'agost del 2012
Caràtula del vídeo.
Caràtula del vídeo.
Caràtula del vídeo.


El vídeo, que s'ha estrenat fa unes hores, s’ha enregistrat durant els mesos de juny i juliol en diferents llocs de Vic i ha comptat amb la participació de diversos actors osonencs.

El realitzador osonenc Daniel Feixas ha dirigit el nou videoclip del DJ gironí Sak Noel, autor dels temes mundialment famosos Loca People (La gente está muy loca) i Paso (The Nini Anthem). Feixas ha estat rodant durant els mesos de juny i juliol la peça audiovisual del tema Where?

La gravació del videoclip s'ha fet íntegrament a la comarca d'Osona. El plató del xou televisiu és un racó del bar musical l'Era del Sot, els plans dels extraterrestres s'han pres a Santa Eulàlia de Riuprimer i l'espot de "Noelina" s'ha gravat al centre de la ciutat de Vic.

Amb el tema Where?, Noel llança ara una paròdia dels late shows més picants i, d’aquesta manera, el músic i productor tanca la trilogia denominada Crazy Society, en què ridiculitza alguns dels conceptes contemporanis de la societat. Feixas ha comptat amb tres actors de la comarca: Jacob Valltramunt, Lluís Bové i Carles Font, que representen en clau de paròdia a tres personatges clixé molt portats a l’extrem.

Es tracta d'un treball de ressò internacional, ja que la música de Sak Noel ha estat número u a més d'una vintena de països i les seves actuacions s'han vist a més de 30 països de tot el món. Les reproduccions dels vídeos de YouTube es conten amb desenes de milions.