Parada d'ERC Vic per explicar l'espoli fiscal

Q.S./Redacció
06 d'agost del 2012
La parada d'ERC d'aquest dissabte en plena feina.
La parada d'ERC d'aquest dissabte en plena feina. | Albert Palou
La parada d'ERC d'aquest dissabte en plena feina. Foto: Albert Palou

La secció local de Vic va organitzar aquest dissabte 4 d'agost, la segona parada informativa de la campanya “PROU ESPOLI, ARA REPÚBLICA CATALANA” al mercat del dissabte  de Vic. Els membres de la secció local, amb el seu president Josep maria Font, i els regidors d’ERC-Somvic, Joan López i Joan Ballana van repartir fulletons explicatius de l'espoli fiscal que pateix Catalunya.

La guingueta de la formació, plantada a la Plaça Major,  va servir com altaveu d'explicació del concert econòmic que demanda la formació com a pas previ a la independència. "El 43% dels nostres impostos van a Madrid i no tornen, o sigui, 2.251€ per persona i any. Catalunya és un país solvent que no hauria de fer cap retallada si gestionés els seus propis recursos”, detallava Joan López, portaveu del grup municipal d’ERC-Somvic.


Per el president de la secció local, Josep Mª Font "és més necessari que mai que tothom prengui consciència de la magnitud de l’espoli fiscal que patim". "La crisi econòmica que patim evidencia la cruesa del robatori a que ens sotmet l’Estat Espanyol any rere any”, va assegurar Font. La campanya informativa continuarà a la tardor. De fet, la previsió és que a finals de setembre el president d’ERC Oriol Junqueras serà a Vic per oferir la xerrada “Prou Espoli, ara República Catalana”.