Brega entre Tornafoch i Vila d'Abadal per una samarreta

Q.Sallés/Vic
02 d'agost del 2012
Xavier Tornafoch escolta la reposta de l'alcalde Vila d'abadal.
Xavier Tornafoch escolta la reposta de l'alcalde Vila d'abadal. | Adrià Costa
Els regidors de SI, ICV, PSC i CUP han lluït una samarreta contra les retallades. Foto: Adrià Costa Xavier Tornafoch escolta la reposta de l'alcalde Vila d'abadal. Foto: Adrià Costa

Déu n'hi do l'enganxada que van protagonitzar l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, i el regidor d'ICV-EUiA, Xavier Tornafoch, només començar el ple celebrat aquest dimecres. El motiu va ser la samarreta contra les retallades que van lluir conjuntament els regidors de la CUP, PSC, ICV-EUiA i SI. 
 
Vila d'Abadal els va demanar que s'havien de treure la samarreta per la "dignitat del ple". Tornafoch, visiblement irat, va replicar a l'alcalde que "no me la penso treure". I per reblar el clau va retreure-li que es preocupés per unes samarretes i no per la "poca dignitat que suposa que alguns regidors insultin o faltin a d'altres regidors durant el ple". 
 
Els regidors no es van treure la samarreta i el ple va continuar. Però en la primera intervenció del regidor Tornafoch, l'alcalde li va dir sentir-se "dolgut" per la resposta a la petició de treure's la samarreta. El veterà regidor escosocialista va tancar la conversa amb un definitiu "alcalde, no l'entenc".