Les botigues de Vic van sortir al carrer

Bon temps i molta animació en la jornada promocional organitzada per Centrevic

Redacció
31 de juliol del 2012
Paradetes de la Botiga al Carrer al passeig de Vic.
Paradetes de la Botiga al Carrer al passeig de Vic. | Albert Bagué
Paradetes de la Botiga al Carrer al passeig de Vic. Foto: Albert Bagué

Informació prèvia

L’edició d’estiu de la Botiga al Carrer, organitzada per CentreVic, torna amb més força que mai. La fira començarà aquest divendres 27 de juliol, a partir de les 17 h i s’acabarà el dissabte 28 a les 20:30 h del vespre.

El certamen tindrà una participació molt similar a l’edició d’estiu de l’any passat, unes 90 carpes que ompliran les Rambles del Passeig, del Carme i el carrer Manlleu. Es manté també la diversitat d’oferta comercial: malgrat la majoria dels participants són del sector moda, també hi haurà botigues de tecnologia, música, llibres, agències de viatges, joieries, alimentació, entre d’altres.

“És la gran oportunitat per trobar productes de qualitat a un molt bon preu”, apunta Pere Trasserra, president de CentreVic. “La Botiga al Carrer no ajudarà a salvar la temporada però li pot donar un incentiu de vendes extra”, afegeix.

Com sempre, la iniciativa comercial comptarà amb activitats paral·leles . El programa presenta tres concerts, els Sagals d’Osona i un parc infantil per als més petits.

En motiu de la Fira, la cruïlla del Pla de Balenyà amb el carrer Manlleu romandrà tallada a la circulació de vehicles de les 17:00 h a les 20:30 h el divendres; i de les 9:00 h a les 20:30 h de la tarda del dissabte. El Pla de Balenyà restarà obert a la circulació només per a veïns i per als pàrquings.

Programa d’activitats paral·leles




------------------
Galeries de fotos:
-Botiga al carrer 07/2012 (Albert Bagué)
-Botiga al carrer 02/2012 (Xevi Mas)
- Botiga al carrer 07/2011 (Xevi Mas)
-Botiga al carrer 07/2010 (Adrià Costa)
- Botiga al carrer 02/2010 (Josep M. Costa)
-Botiga al carrer 07/2009 (Joan Mill)
-Botiga al carrer 02/2009 (Xevi Mas)
Arxivat a