Setmana tranquil·la de la Policia Municipal de Manlleu

Un atropellament i una localització de drogues

Redacció
30 de juliol del 2012
El balanç d'actuacions de la Policia Municipal de Manlleu de la setmana que ahir es va acabar no va ser massa ric en intervencions noticiables. Un atropellament el dia 29 i la detenció d'un jove que conduïa sota els efectes de drogues i, a més, portava dos paquests de marihuana, el dia 24,van ser les notes més rellevants..

A les 23.35 h del dimarts, dia 24,, arran de la vigilància preventiva en matèria de seguretat ciutadana que realitza la Policia Local conjuntament amb Mossos d’Esquadra, s’atura a un conductor, nat 12/11/1984 veí de Manlleu, i en l’escorcoll se li troba a la mà dreta una capsa metàl·lica amb diversos cabdells d’una substància herbàcia suposadament marihuana i en l’escorcoll del vehicle se li troben dues bosses de plàstic negre amb cabdells de la mateixa substància herbàcia suposadament marihuana. Se li realitza un Drogotest amb resultat positiu. S’aixeca acta D-10 per infracció a la llei Llei 1/92, motiu tinença il·lícita de drogues tòxiques i/o estupefaents. Se’l denuncia per la Llei 1/92 i se’l sanciona pel positiu del Drogotest.

A les 12:21 h del diumenge, dia 29, es produeix un accident de trànsit, amb resultat d’una persona atropellada al carrer de Girona, cruïlla amb el carrer de Puig-Agut. El conductor Babadjo S., de 42 anys d'edat ii veí de Manlleu (resultat proves d’alcoholèmia negatiu) i el peató el sr. Ramon C.B,de 75 anys ed'edat i veí de Manlleu, una vegada atès pels serveis mèdics, se’l trasllada amb ambulància a l’HGV on queda ingressat amb pronòstic reservat
Arxivat a