ADFO ofereix nous serveis a domicili per als discapacitats

El cuiner a cas, la compra, fisioteràpia o la bugaderia, algunes de les propostes.

per Redacció Osona.com , 28 de juliol de 2012 a les 21:27 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de juliol de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El passat dimecres, ADFO CET, S.L. va presentar els seus nous serveis a domicili que ja ha començat a oferir i el seu nou web.

L’acte es va fer a la seu de l’ADFO (Associació de Disminuïts Físics d’Osona) i va anar a càrrec de Núria Codina i Maria Balasch, com a representants de l’ADFO, i Núria Gallardo i Casi Ros, com a representants de La Taca. A més de presentar els nous serveis també es va explicar el conveni de col·laboració entre ADFO CET i La Taca.


Els serveis a domicili que s’ofereixen són diversos: el cuiner a casa, el servei de compra i el servei de fisioterapeuta a domicili, que compta amb professionals de l’ADFO, i el servei de neteja i de bugaderia i planxat, que es durà a terme a través d’un conveni de col·laboració amb l’empresa d’inserció laboral La Taca. Aquests serveis poden ser contractats de forma fixa o puntual i estan pensats per a totes aquelles persones amb discapacitat o sense que necessiten un cop de mà amb les tasques domèstiques.

Tríptic amb tots els serveis de l’ADFO CET, SL (PDF)

 

Arxivat a:
Societat, discapacitat, ADFO
Participació