Torelló reactiva la campanya per prevenir el consum de drogues i alcohol de menors

Amb motiu de la festa major d’enguany.

Redacció Osona.com
26 de juliol del 2012
Els positius dels controls dels Mossos d’Esquadra han baixat 10 punts en relació a l’any anterior.
Els positius dels controls dels Mossos d’Esquadra han baixat 10 punts en relació a l’any anterior. | Adrià Costa
El Carnaval de Torelló. Foto d'arxiu: Adrià Costa

Amb motiu de la festa major d’enguany, l’Ajuntament de Torelló ha decidit donar continuïtat a la campanya de prevenció en el consum d’alcohol i altres drogues entre els joves menors d’edat. La iniciativa està organitzada pel Pla de Barris de Torelló, amb el suport financer del Servei d’Ocupació de Catalunya i del Fons Social Europeu, i amb la col·laboració dels Departaments de Empresa i Ocupació, i de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Des que es va posar en marxa l’any passat, coincidint amb el Carnaval, la campanya ha guanyat repercussió ja que, en el seu marc, s’hi han organitzat altres campanyes i activitats. Al mateix temps, s’ha estès a d’altres manifestacions festives de Torelló, com el Festus i, ara, la festa major.

Els darrers dies, s’ha fet arribar una carta a les famílies del municipi informant de la campanya i amb un seguit de consells i recomanacions. L’objectiu és continuar avançant en la prevenció del consum d’alcohol i altres drogues entre els joves i adolescents.

Doneu la vostra opinió al Fòrum Pobles de Torelló

Arxivat a