El Rodafolk passa amb nota el seu nou format

Safolk i El Pont d'Arcalís, caps de cartell d'un certamen que s'ha escurçat a dos dies.

Redacció Osona.com
24 de juliol del 2012
Rodafolk
Rodafolk | Joan Parera
Rodafolk Foto: Joan Parera

L'organització s'ha mostrat satisfeta de la 22a edició del Rodafolk, Festival de Música Tradicional, que ha celebrat aquest cap de setmana a Roda de Ter, i que enguany s'ha escurçat a dos dies, el 21 i 22 de juliol, a causa de la crisi econòmica. L’any passat, el certamen va ampliar la programació a quatre dies.

"El Rodafolk ha funcionat. Estem molt contents", ha declarat Joan Parera, director artístic del Festival, a Osona.com. "El més important és preservar la qualitat. I així ho hem fet", afegeix Parera. Segons el director artístic, tot i la conjuntura econòmica, el Rodafolk no perilla de cara a properes edicions.

L’activitat va arrncar el dissabte a les 9 del vespre amb una botifarrada popular. La nit va seguir amb ball a càrrec del grup Safolk i amb l’actuació, ja tradicional, del grup del Festival de Música Internacional de Cantonigròs (a Vic) acollit a Roda.

El diumenge, a partir de les 7 de la tarda, va tancar el festival el concert del grup El Pont d’Arcalís que va presenar el disc “Foc al Tribunal”, editat el passat 2011.

La Biblioteca Bac de Roda ha elaborat una Guia de lectura virtual sobre el Rodafolk i també ha preparat una mostra de CD's de música folk. Des de Ràdio Roda, també s’ha dedicat l’últim programa de la temporada de “Toc de vermut”  al Rodafolk 2012.

Cartell del Rodafolk 2012


--------------------
Galeries de fotos:
- 2012
-2011
- 2010
- 2009
- 2006
Arxivat a