El Rodafolk porta Safolk i El Pont d'Arcalís com a caps de cartell

Les activitats de la XXII edició del festival són aquest dissabte i diumenge a Roda de Ter

Redacció Osona.com
19 de juliol del 2012
Urbàlia Rurana i La Romàntica del Saladar van posar el punt i final de la passada edició del Rodafolk. Foto: Joan Parera

La crisi també ha passat factura al  Rodafolk. La 22a edició del Festival de Música Tradicional, que se celebra a Roda de Ter, s’escurçarà a dos dies, el 21 i 22 de juliol, el proper cap de setmana. L’any passat, l’organització va ampliar la programació a quatre dies.

L’activitat arrencarà el dissabte a les 9 del vespre amb una botifarrada popular. La nit seguirà amb ball a càrrec del grup Safolk i amb l’actuació, ja tradicional, del grup del Festival de Música Internacional de Cantonigròs (a Vic) acollit a Roda.

El diumenge, a partir de les 7 de la tarda, tancarà el festival el concert del grup El Pont d’Arcalís que presentarà el disc “Foc al Tribunal”, editat el passat 2011. Totes les activitats tindran lloc a la plaça del barri Sant Sebastià. En cas de pluja, les activitats de dissabte es faran a la Carpa i el concert de diumenge es traslladaria al Teatre Eliseu.

Des de la Biblioteca Bac de Roda han elaborat una Guia de lectura virtual sobre el Rodafolk i també han preparat una mostra de CD's de música folk. Des de Ràdio Roda, també s’ha dedicat l’últim programa de la temporada de “Toc de vermut”  al Rodafolk 2012.

Cartell del Rodafolk 2012


--------------------
Galeries de fotos d'anys anteriors:
- 2011
- 2010
- 2009
- 2006
Arxivat a