El projecte guanyador dels Premis Manlleu + Comerç inicia la seva activitat

B&B estilistes proposa un nou concepte de perruqueria que s'emmiralla en grans ciutats com Londres o Nova York.

Redacció Osona.com
06 de juliol del 2012
El proper dilluns, dia 9 de juliol, a dos quarts de 9 del vespre, B&B estilistes inaugurarà el seu nou espai ubicat a la Plaça Fra Bernadí. Es tracta d’un Brushing bar & barber shop, un projecte que el passat mes de maig va guanyar els Premis Manlleu + Comerç, que atorga l’Ajuntament de la població. El jurat del guardó va entendre que es tractava d’una proposta "innovadora, amb capacitat d atracció i potencial de creixement".

B&B estilistes proposa un nou concepte de perruqueria express per a homes i dones, un moda que s’està implantant a ciutats com Londres i Nova York. Brushing bar és un servei ràpid i eficient per a qui no té temps d’anar a la perruqueria o no vol estar-s’hi molta estona. Barber shop, l’evolució de la barberia tradicional, és un espai exclusiu només per a homes, amb un servei personalitzat i de tendència.

La iniciativa de B&B estilistes surt de la unió d'un grup de cinc perruquers (Dolors Rifà de Manlleu, Teresa Tarabal de Manlleu, Eduard Rodríguez de Borgonyà, Conxi López de Torelló i Maite Coll de Barcelona), tots amb perruqueria pròpia.

Els  Premis Manlleu + comerç són una iniciativa que tenen com a objectiu fomentar la implantació de noves activitats comercials a Manlleu per millorar el recorregut comercial i aconseguir major dinamisme. El lliurament de premis es va fer el passat 18 de maig a l’espai Express, l’espai pop up de Manlleu. Les bases dels premis marcaven un termini màxim de sis mesos per a iniciar l’activitat després de l’adjudicació del premi.
Arxivat a