La UVic premia 32 treballs de recerca de batxillerat

Quatre dels guardonats són d’Osona.

Redacció Osona.com
24 de juny del 2012
Foto de família dels guardonats. Foto: Universitat de Vic

Aquesta setmana, la Universitat de Vic (UVic) ha lliurat els guardons de la 14a edició dels Premis Universitat de Vic als millors treballs de recerca d’estudiants de batxillerat 2012. En total, s’han premitat 32 treballs de 31 centres diferents. El total de treballs presentats han estat 199, procedents de 112 centres de tot Catalunya, Andorra i les Illes Balears. Dels treballs premiats, n’hi ha un del Col·legi La Salle de Manlleu, un del Col·legi St. Miquel dels Sants de Vic, un les l’IES Jaume Callís de Vic i un de l’IES Castell del Quer de Prats de Lluçanès.

En la categoria Bon Preu (àmbit de Ciències Socials i Humanitats), Marta Vivet Montagut de La Salle de Manlleu ha rebut un premi pel treball  “Wanted for murder”.
En la categoria Institut Català de les Dones, atorgat per l’Institut que porta el mateix nom, Núria Picas Rodoreda del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic ha guanyat un premi amb el treball “Tota dona val més quan lletra aprèn”. Institut de Cultura Femenina de Vic i comarca i Maria Isern Ordeig de L’IES Jaume Callís Escola també han rebut un premi pel treball “Dones amb paper... el paper de les dones”. En la categoria Unnim (àmbit de les arts), Anna Blanqué Plana de l’IES Castell Quer, ha obtingut un premi pel treball “Instants emotius: La mirada del fotògraf i la interpretació de l'espectador”.

En total s’han lliurat 9.000 euros repartits en cinc modalitats: el de l’àrea científico-tècnica La Farga Group, dotat amb 2.000 euros; el de l’àrea humanística Bon Preu, dotat amb 2.000 euros; el de l’àrea artística Unnim,dotat amb 2.000 euros; el Premi Osona Contra el Càncer, dotat amb 1.500 euros; i el Premi Institut Català de les Dones, dotat amb 1.500 euros.

L’acte del lliurament va ser presidit pel vicerector d’Ordenació Acadèmica, Pere Quer, i va comptar amb la presència dels representants de les empreses i institucions que subvencionen els premis, Unnim, Bon Preu, La Farga Group, l’Associació Osona Contra el Càncer i l’Institut Català de les Dones.

Els premis Universitat de Vic als millors treballs de recerca de batxillerat són els més antics en el seu gènere dins l’àmbit universitari català.

Relació de premiats

Arxivat a