El Festus de Torelló oferirà més de 20 actuacions

El certamen, que se celebrarà el 30 de juny, tornarà a omplir de propostes artístiques els carrers i places de la localitat osonenca.

Redacció Osona.com
19 de juny del 2012
Un dels espectàcles que es va poder veure a l'edició d'enguany del Festus.
Un dels espectàcles que es va poder veure a l'edició d'enguany del Festus. | Adrià Costa
Un dels espectàcles del Festus. Foto d'arxiu: Adrià Costa

Tot a punt per a la 15a edició del Festus-Festival Jove d’Arts al Carrer 2012. Enguany, el certamen de Torelló ha reduït l’activitat oficial a un sol dia: el 30 juny. Malgrat això, els carrers i places de la localitat conservaran el mateix esperit que en anys anteriors, ja que durant la jornada s’hi podran veure més de 20 actuacions que començaran a les 5 de la tarda i s’allargaran fins les 4 de la matinada.

A més dels espectacles programats oficialment, passejant pel centre de la vila s’hi podran trobar altres actuacions englobades dins de l’off del festival. El Fescurts, el festival de curtmetratges del Festus, serà l’excepció de la programació, ja que es continuarà celebrant els tres dies en forma de sessió competitiva (divendres 29 i dissabte 30) i de lliurament de premis (diumenge 1 de juliol), als jardins Vicenç Pujol.

ACTUACIONS PREVISTES

Música:
Resorts, Olivemoon, Paul Fuster, Dulce Pájara de Juventud, Beach Beach i Festus Dj’s (sessió especial 15 anys).

Arts Escèniques:
‘A cercar’ – Angel Zotes; ‘Esquerda’ – Cia. Jordi Cortés – Alta Realitat; ‘Jo tinc un amic que...’ – Peyu; ‘L’eS3’ – Cia. Trifaldó; ‘Residual/Gurus’ – Cia Karam; T’en fais pas! Viens a Montparnasse! – Roda Fetillera; ‘Trossos’ – Obskené; ‘Um belo dia’ – Dulce Duca; Villa Solterone’ – Companyia Adalid; ‘Xarxa’ – Pobles en dansa.

Arts visuals i plàstiques:
‘Recitales para interfono’ – Eloi Dalmau; ‘La molècula’ – Alex Posada; ‘Sonidos de arrastre’ – Laura Llaneli i Pía Sommer; ‘Visions Visuals’ – La Cadira; ‘Roba estesa’ – Escola d’Arts Plàstiques de Torelló.

Fesfira:
Duch Delight, Tacamaca, Llibres Artesans, Les Tatalis, Warmy, Continuum, Peluc, Punts Suspensius.

Més informació i programació, al web del Festival




Galeries de fotos del Festus, anys anteriors:

- 2011 (Xevi Mas)
- 2010 (dissabte) (Xevi Mas)
- 2010 (divendres) (Joan Parera)
- 2009 (Adrià Costa)
- 2007 (Osona.com)
-2006 (Albert Alemany)
Arxivat a