Ferran Hernández referma el seu liderat a la Promovelocitat

La cursa reuneix al Circuit d'Osona una cinquantena de pilots, les grans promeses del motociclisme català.

Redacció Osona.com
18 de juny del 2012
Ferran Hernández, aquest diumenge al Circuit d'Osona.
Ferran Hernández, aquest diumenge al Circuit d'Osona. | Josep Maria Oliver
Ferran Hernández, aquest diumenge al Circuit d'Osona. Foto: Josep Maria Oliver

El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge 17 de juny la segona prova de la Copa Catalana de Promovelocitat. Les curses han tingut tres guanyadors clars, que s’han imposat en totes les mànegues de les seves respectives categories.

El Circuit d’Osona ha reunit un total de 48 joves pilots d’entre 6 i 9 anys, repartits en tres categories: Iniciació RACC, Promo RACC 50 i Promo RACC 70. A la prova hi ha hagut vuit curses, dues mànigues per cada categoria (la Promo RACC 50 es divideix en grup 1 i grup 2). La jornada fer ha estat molt calorosa, amb un sol esplèndid.

PROMO RACC 70

A la Promo RACC 70, amb 20 pilots, nova exhibició del pilot de l’Escuderia Osona Ferran Hernández, que d’aquesta manera referma el liderat al campionat. El jove pilot ha arribat en solitari a la meta, després de signar una carrera impecable, sobretot en la segona mànega, on ha agafat el primer lloc al primer revolt i ja no l’ha deixat fins al final. L’han acompanyat al podi Charlie Andrew, amb un segon i un tercer lloc; i Andy Verdoia, amb un tercer i un quart lloc.

En aquesta categoria hi ha hagut una alta participació de l’Escuderia Osona, amb un total de cinc pilots. Els més ben classificats, després d’Hernández, han estat Guillem Eril i Iker Vera, en sisè i setè lloc. Sergi Dura i Gino Navarro han ocupat les últimes places de la categoria, després de patir diversos problemes que els han impedit classificar-se.

PROMO RACC 50

La cursa d’aquesta categoria, també amb 20 pilots, ha tingut com a resultat un canvi de posicions al capdavant del campionat. Andreas Adolfo s’ha imposat amb molta autoritat a les dues mànegues i s’ha situat líder de la Copa Catalana, desplaçant a Íker Garcia, que al Circuit d’Osona només ha pogut fer un tercer lloc. Xavier Artigas ha ocupat el segon esglaó del podi.

Genís Navarro, de l’Escuderia Osona, es consolida al grup 1 de la categoria, on ha aconseguit l’onzena posició.

INICIACIÓ RACC

Aquesta categoria també ha tingut un clar vencedor, Daniel Mogeda, que referma així la seva primera posició al campionat. El podi ha estat exactament el mateix que a la primera cursa d’Alcarràs: Adonais Villa i Aaron Garcia, en segon i tercer lloc respectivament.

Més informació i classificacions finals

Arxivat a