El Club Cambra facilita l'accés al crèdit i la formació a les empreses d'Osona

La presentació de la nova plataforma de negoci de la Cambra de Comerç es fa ver a Vic i va comptar amb la presència de Jordi Pujol i Miquel Valls.

per Redacció Osona.com , 18 de juny de 2012 a les 09:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de juny de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Al finalitzar l'acte, Miquel Valls i Francesc Pujadas han lliurat el carnet del Club Cambra a Jordi Pujol. Foto: Adrià Costa

Aquest divendres al vespre s’ha celebrat a l’Auditori de l’Edifici El Sucre de Vic la presentació del Club Cambra, a la qual han assistit al voltant de 260 empresaris i executius de la comarca, que han volgut conèixer de primera mà aquesta iniciativa impulsada per la Cambra de Comerç de Barcelona.


El Club és una nova plataforma de negocis adreçada a les 250.000 empreses de la Cambra -de les quals més de 5.600 pertanyen a Osona- i pretén donar resposta a les principals necessitats de les empreses i autònoms, com ara l’accés al crèdit, la formació i la internacionalització.

En el decurs de l’acte, han intervingut el president de la Cambra, Miquel Valls, el director-gerent, Xavier Carbonell, el delegat a Osona Josep Pujadas i l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol, qui ha apadrinat el Club. En la seva intervenció, el president Valls ha destacat la importància de la Delegació i el seu model econòmic. “Osona compta amb una economia potent i diversificada. A banda dels serveis, destaca per la seva capacitat industrial, sense oblidar l’activitat agrària i l’important clúster agroalimentari”, ha dit.


El Club inclou també acords amb tercers, que ofereixen productes i serveis amb importants descomptes. Una de les mesures estrelles és la línia de finançament de 2.000 milions d’euros que ha obert La Caixa en exclusiva per als socis del Club. Tal i com ha remarcat Xavier Carbonell: “El club ofereix les eines i el suport que qualsevol empresa pugui necessitar per desenvolupar els seus negocis, per créixer i per connectar-se amb el món”.

Per la seva banda, el delegat, Josep Pujadas, ha volgut incidir en la funció que té la Cambra de lobby a favor dels interessos de les empreses davant les administracions i que la delegació també exerceix. També ha esmentat l’esforç dut a terme en la captació de socis del Club: “Aquí a Osona ja hem fet una bona feina captant socis pel Club Cambra. Tenim ja unes 600 empreses associades”. L’acte s’ha conclòs amb el lliurament de la targeta del Club a Jordi Pujol.

 

Tota la informació i avantatges del Club Cambra

 

Participació