Concentració a Manlleu per demanar l'alliberament d'un detingut pel 29-M

La CUP dóna suport a la iniciativa impulsada des del Casal Boira Baixa.

Redacció Osona.com
13 de juny del 2012
L'Andreu, tortosí de naixement, veí actual de Sants, militant de Maulets i membre actiu del CSA Can Vies i del Casal Panxampla, i en Rubén, veí de Sants i membre actiu dels moviments socials i del CSA Can Vies de Sants, van ser empresonats per participar en els aldarulls de la vaga general del passat 29 de març. En molts punts del país s’estan organitzant protestes per demanar el seu alliberament. De moment, el Departament d'Interior ja ha mogut fitxa i el passat dilluns va deixar en llibertat en Rubén.

La repercussió del cas també ha arribat a Osona i el Casal Boira Boira Baixa de Manlleu ha convocat una concentració el proper dissabte, dia 16 de juny, a la plaça de Dalt Vila, a les 8 del vespre. La iniciativa ha rebut el suport d’altres entitats, com la CUP de Manlleu.

“Davant d'aquests fets, perpetrats pel conseller d'Interior Felip Puig, exigim la immediata posada en llibertat i l'absolució dels dos joves, així com l'absolució de totes les persones detingudes i a l'espera de judici per fets relacionats amb la vaga general del 29 de març”, reclamaven des de l’entitat fa uns dies, a la convocatòria (abans de l'alliberament d'en Rubén).

La protesta tindrà una continuïtat més festiva, tot seguit, amb una botifarrada a la seu del Casal i un concert als jardins de Can Puget, amb Eina, Ressaka i The Singermornings.

Més informació, des del web del Casal Boira Baixa

Arxivat a