Els «dimarts grocs» de la comunitat educativa rebutgen les retallades

La plataforma “L’educació es futur” insta a manifestar-se contra la tisorada. Avui, protesta de les escoles Tona, davant de l'Ajuntament.

Redacció Osona.com
12 de juny del 2012
Els mestres de l'escola Mare de Déu del Sòl del Pont de Roda de Ter no estan d'acord amb les retallades. Imatge de la setmana passada.
Els mestres de l'escola Mare de Déu del Sòl del Pont de Roda de Ter no estan d'acord amb les retallades. Imatge de la setmana passada. | Plataforma \'L\'educació és futur\'
Els mestres de l'escola Mare de Déu del Sòl del Pont de Roda de Ter no estan d'acord amb les retallades. Imatge de la setmana passada. Foto: Plataforma 'L'educació és futur'

La plataforma “L’educació és futur”, creada a la comarca amb la implicació de professorat i pares, ha instat a la comunitat educativa a manifestar cada dimarts el seu rebuig per les retallades en educació, tant des del govern central com el català. La iniciativa porta per nom “dimarts grocs”.

En aquest marc, avui, 12 de juny, a 2/4 de 6 de la tarda, la comunitat educativa de Tona farà una concentració a la plaça de l'Ajuntament del poble. De moment, s’hi ha adherit l’escola bressol La Cucafera, l’escola El Castell i l'Institut de Tona.
Arxivat a