El barri de l'Erm de Manlleu promou la cohesió social amb la gastronomia

El tradicional tastet, amb una setantena de plants de diferents cultures, dóna pas a les festes.

Redacció Osona.com
09 de juny del 2012
Enguany s'han pogut degustar una setantena de plats procedents de les diferents cultures que conviuen al barri.
Enguany s'han pogut degustar una setantena de plats procedents de les diferents cultures que conviuen al barri. | Adrià Costa
Enguany s'han pogut degustar una setantena de plats procedents de les diferents cultures que conviuen al barri. Foto: Adrià Costa

Aquest divendres a la tarda, amb motiu de les festes del barri de l'Erm de Manlleu, s'ha celebrat la 8a edició del Tast Gastronòmic. Els assistents han pogut degustar una gran variatat de plats (mousse d'escalivada, kelewele, Cous-cous, paella, safa, migas, pollastre farcit, galtes a la jardinera, mandonguilles de bacallà, tafdirt, safa, creps, msamen, pastes de te...). Un tiquet d'un euro donava dret a tastar tres plats.

La setantena de plats que hi havia per triar els han elaborat veïns i veïnes del barri, amb la intenció d’afavorir la relació i l’intercanvi entre els veïns a partir de les creacions culinàries procedents de les diferents cultures que conviuen a l’Erm.

Les festes del barri de l'Erm s'han allargat durant tot el cap de setmana i clouran aquest diumenge amb la tradicional matinal castellera.

Programa d'actes
- Dissabte
- Diumenge

Galeries de fotos:
-2012 (Adrià Costa)
- 2009 (Adrià Costa)
Arxivat a