El PP intensifica per enèsima vegada la seva presència a la comarca

La presidenta de la formació a Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, visita Osona per primer cop des que va accedir al càrrec. Les comarques centrals són una “prioritat”, diu.

Pere Pratdesaba
08 de juny del 2012
Miquel Vilalta, Alícia Sánchez-Camacho i Imma Salarich, aquest matí a la plaça Major de Vic.
Miquel Vilalta, Alícia Sánchez-Camacho i Imma Salarich, aquest matí a la plaça Major de Vic. | Adrià Costa
Ganivet en mà, l'esmolet l'hi ha recitat alguns poemes d'amor. Foto: Adrià Costa

Alicia Sánchez- Camacho ha visitat Vic aquest divendres Vic, per primera vegada des que és presidenta del Partit Popular català. L’han acompanyada la vicepresidenta tercera del Congrés del Diputats, Dolors Montserrat, el president del partit a la comarca, Miquel Vilalta, i la candidata al Senat a les darreres eleccions generals, l’osonenca Emma Salarich.

Camacho ha expressat davant de la premsa, en una compareixença al mig de la plaça Major, la intenció del partit d’intensificar la seva presència a la comarca, de cara a “créixer” a les properes eleccions, tant municipals com nacionals i estatals. Per a la presidenta del PP català, les comarques centrals són “una prioritat”.

Els resultats del partit a la comarca a les darreres eleccions han estat força decebedors. Sense anar més lluny, a les municipals no van obtenir ni un sol regidor a cap dels municipis osonencs.

En aquest nou impuls del partit, i enèsim, el PP incidirà en la recuperació econòmica i la immigració. No queda massa clar qui dirigirà l'estratègia, ja que Camacho ha tirat pilotes fora quan se li ha demanat per la renovació del president del PP comarcal, Miquel Vilalta, que ell mateix ha demanat en diverses ocasions, i del paper del diputat Pedro Chumillas. “La renovació comarcal es farà després del congrés del partit. Però tinguin clar que la presència del  PP a Osona serà més gran a partir d’ara”, ha assegurat.

Camacho també ha dit que el PP farà “un gran esforç” per tal d’impulsar el desdoblament de la línia de tren. Tot i això, ha reconegut que serà complicat, degut als pressupostos austers i a l’herència econòmica que els han deixat els governs de l’anterior legislatura.

En la seva visita, la presidenta popular ha estat molt amable, parlant amb alguns dels vianants que la reconeixien pel carrer. En una estampa d'allò més divertida, fins i tot un esmolet, ganivet en mà, li ha recitat uns quants poemes d'amor. Abans de parlar amb la premsa, també s’ha adreçat a dos agents dels Mossos d’Esquadra per saludar-los.

Camacho s'ha reunit amb alguns representants de col·lectius osonencs, entre ells, els dels advocats.

Alícia Sánchez-Camacho, aquest divendres a Vic. Foto: Adrià Costa

Miquel Vilalta, Alícia Sánchez-Camacho i Imma Salarich, aquest matí a la plaça Major de Vic. Foto: Adrià Costa
Arxivat a