Pep Poblet amenitza el pop-up de Manlleu dedicat a Catalunya

L'espai continua amb les propostes lúdiques i comercials.

Redacció Osona.com
06 de juny del 2012
Concert de Pep Poblet al bar Brindis de Manlleu
Concert de Pep Poblet al bar Brindis de Manlleu | Adrià Costa
Fa uns dies, Manlleu va reobrir l'Express, la botiga pop-up batejada ara com Express de vacances. L'espai, que obre cinc caps de setmana (divendres tarda i dissabtes tot el dia), del 18 de maig al 16 de juny, reuneix comerços i empreses de serveis locals, que ofereixen els seus productes de manera conjunta.

Al pop-up, també hi ha previstes un munt d’activitats complementàries, com concerts, tastets, o sessions de perruqueria, entre d’altres. En aquesta ocasió, s’han organitzat cinc caps de setmana temàtics, amb propostes relacionades amb Àsia, Àfrica, Andalusia, Catalunya i Amèrica llatina.

Aquest cap de setmana es dedicarà a Catalunya, amb un tast guiat de cerveses, el conte del serpent, sessions de perruqueria, vermuts & music... El gran atractiu, però, serà l’actuació de Pep Poblet, aquest dissabte dia 9 de juny. El concert del saxofonista tindrà lloc a les 8 del vespre, on a més, qui vulgui i prèvia reserva, podrà participar dels Vespres Express i degustar unes tapes de menjar típic català i prendre una copa.

L’últim cap de setmana, el 15 i 16 de juny, estarà dedicat a Amèrica Llatina, i visitarà l’espai pop up un participant de la World Race Experience, que explicarà les seves aventures fent la volta al món. Per anar ambientant el fi de festa, l’Escola de Ball Sebastià Ordeix farà un taller de salsa. I per acabar, els Vespres Express temàtics d’Amèrica Llatina continuaran a ritme de tango i amb gust d’empanades argentines.

Programa d’actes del pop-up



Foto: Adrià Costa
Arxivat a