Els Sagals d'Osona refermen el seu bon estat de forma

La colla celebra la Diada del Local amb una actuació al barri de l’Horta Vermella de Vic.

Redacció Osona.com
05 de juny del 2012
El 7 de 7 aixecat el passat diumenge.
El 7 de 7 aixecat el passat diumenge. | Lurdes López
El diumenge 3 de juny, els Sagals d’Osona van celebrar la seva Diada del Local amb una actuació al barri de l’Horta Vermella de Vic. Els van acompanyar els Moixiganguers d’Igualada, els Xics de Granollers i els Castellers de Badalona. Els carbasses van signar una gran actuació, igualant la millor de la temporada i confirmant que estan en un gran estat de forma.

En primera ronda, els Sagals van descarregar el 7de7, segon de la seva història, i que en aquesta ocasió va anar sobrat i es va descarregar sense cap mena de problema.

En segona ronda tocava encarar el repte principal: el 4de8. Després de desmuntar una vegada el peu, el castell va tirar amunt i es va descarregar. Ja en porten quatre en el què va de temporada i poden igualar el rècord de 6 en un any amb només mitja temporada completada. Tot un èxit.

En tercera ronda, el 3de7 aixecat per sota. El castell es va descarregar però en aquesta ocasió es va aixecar molt malament i va quedar completament deformat. De totes maneres, es va descarregar per ofici. I és que amb el de diumenge en sumen 45 de descarregats de manera consecutiva.

Finalment, la colla va tancar l’actuació amb un vano de 5 (pilar de 5 flanquejat per dos pilars de 4). L’actuació donà pas a un dinar al local dels Sagals, a la Central.
Arxivat a