Vic, capital del gos

L’Exposició Nacional Canina reunirà més de 600 animals de 50 races diferents.

Redacció Osona.com
31 de maig del 2012
Un dels participants al XV Exposició Nacional Canina Ciutat de Vic, pentinant el seu gos.
Un dels participants al XV Exposició Nacional Canina Ciutat de Vic, pentinant el seu gos. | Xevi Mas
Un dels participants al XV Exposició Nacional Canina Ciutat de Vic, pentinant el seu gos. Foto: Xevi Mas

Aquest diumenge, dia 3 de juny, torna a Vic l’Exposició Nacional Canina Ciutat de Vic, que enguany arriba a la seva 17a edició. La mostra, organitzada per la Clínica Veterinària d’Osona i Unió Cinòfila de Catalunya, es farà al recinte firal del Sucre, de les 10 a les 17 hores.

Durant tot el matí, els visitants podran contemplar com més de 600 gossos rivalitzen entre ells per ser els més bonics de la vetllada. Es podran veure fins a 50 races diferents, des de chihuahues d’un quilo, fins  a dogos alemanys de 80.

Cada participant desfilarà en algun dels diferents rings juntament amb gossos de la seva mateixa raça, i poc a poc, en successives eliminatòries, s’aniran triant els millors exemplars que passaran a les finals de la tarda.

Fora del ring, repartits per tots els racons del recinte, els gossos es prepararan amb llargues sessions de perruqueria i maquillatge que són tot un espectacle.

Conjuntament, durant el matí , la Unitat de Rescat d’Osona UCRO realitzarà una exhibició de rescat de persones. En el vessant solidari, la mostra comptarà amb l’estand de Defensa d’Animals d’Osona, que donarà a conèixer la seva tasca. També hi haurà tot un seguit d’estands comercials, on es podran trobar complements per als gossos.

Galeries de fotos d'edicions anteriors:
- Edició 2011 (Xevi Mas)
- Edició 2011 (Josep Maria Costa)
- Edició 2010 (Xevi Mas)
- Edició 2009 (Lurdes López)
- Edició 2008 (Josep Maria Costa)

Arxivat a