El bon temps acompanya l'Open Giant i Kid's Cup de Taradell

Més de 200 ciclistes participen a la segona edició de la prova.

per Redacció Osona.com, 29 de maig de 2012 a les 08:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de maig de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Open Giant BTT s'ha disputat aquest diumenge a Taradell. Foto: Albert Arumí

Un total de 202 ciclistes es van acostar aquest diumenge fins el Parc de Pujoló de Taradell per prendre part a la segona edició de l'Open Giant i la Kid's Cup de Taradell, amb 137 i 65 participants respectivament.


Si l'any passat el fang i l'ambient humit feia el circuit més exigent, en aquesta ocasió el ciclistes han trobat el terreny en perfectes condicions, però amb temperatures altes i molt de sol. Aquest fet no ha impedit que tots gaudissin d'un circuit divertit i variat, amb zones ràpides i d'altres de més tècniques.

La prova de l’Open, que es va desenvolupar sense incidents remarcables, va ser liderada en tot moment, i de forma clara, per Guillem Muñoz (Tomàs Bellès), seguit de Roger Argelaguer (Fa-Sol), i en tercera posició Ivan Segarra (Basolí). Pel que fa a l'apartat femení, la primera ha estat Meritxell Obradors (Òdena), seguida de Eva Bachs (Basolí) i en la tercera posició Marta Viladoms (Òdena). En aquesta prova cal destacar la 5a posició del cadet del Club BTT Osona Roger Parres.


Pel que fa a la Kid's, els primers classificats han estat: Jofre Cullell (Farners) i Lourdes Córdoba (Amunt) en infantil-1, Alex Ruiz (Comdibal) i Magda Duran (Cardedeu) en infantils-2, Juanjo Rosal (Segú) i Ana Maria Ferrer (Alt Penedès) en alevins-1, Roger Colomina (One to One) i Anna Pleguezuelos (El Cau de la Bici) en alevins-2, Iu Vidal (Osona) i Sara Méndez (Amunt) en principiants-1 i Samuel Calero (Amunt) i Sandra Artigas (Amunt) en principiants-2.

 

Participació