Mia Carol guanya una cursa atlètica de 185 km

El vigatà s’imposa a la Trail Menorca Camí de Cavalls, amb un temps de 23 hores 39 minuts i 13 segons.

Redacció Osona.com
27 de maig del 2012
Mia Carol i David Ferrandez, a Menorca.
El vigatà Mia Carol va guanyar el cap de setmana passat la primera edició de la Trail Menorca Camí de Cavalls, en la categoria absoluta i en la de veterans. Aquesta és la cursa atlètica més llarga de tot l’Estat espanyol i la segona d’Europa: té 185 quilòmetres sense aturades i recorre tot el perímetre de l’illa de Menorca. L’osonenc va invertir un temps de 23 hores 39 minuts i 13 segons.

Un altre osonenc, David Ferrandez, també va fer un gran paper a la prova, quedant en sisena posició de la general i en tercera en la categoria de veterans. Tant Ferrandez com Carol són components de l’equip Diedre (els dos, a la foto).

La cursa contava amb 360 participants i només 98 participaven a la volta sencera, dels qual només en van acabar 42.