Un grup de poetes ret homenatge a Josefa Contijoch

L’acte comptarà amb una taula rodona, un vídeo i música.

Redacció Osona.com
24 de maig del 2012
Josefa Contijoch en una imatge d'arxiu, presa l'any 2007.
Josefa Contijoch en una imatge d'arxiu, presa l'any 2007. | Adrià Costa
Josefa Contijoch, en una imatge d'arxiu presa l'any 2007. Foto: Adrià Costa

Un ampli grup de poetes retrà homenatge el proper diumenge, dia 27 de maig, a la manlleuenca Josefa Contijoch, per la seva trajectòria literària i amb motiu del seu 72è aniversari. L’acte es farà a les 12 del migdia a l’Auditori Unnim de Manlleu.

El reconeixement, a més de la seva aportació com a poeta i narradora, es fa també per altres tasques vinculades al món de la cultura, com la de traductora i la d’activista cultural. Així, hi haurà una taula rodona amb Àlex Garrido, Lluis Solà i Teresa Pous com a ponents i amb M. Carme Codina com a moderadora. Posteriorment es farà la projecció del vídeo de l’homenatge a Barcelona i intervindrà també Ferran Albrich al violoncel.

A 2/4 de 2 del migdia, l’homenatge continuarà als jardins de Can Puget amb un recital espectacle en el que participaran Jacint Sala, Pilar Cabot, Àlex Garrido, Biel Barnils, Ramon Erra, Montserrat Llorens, Pilar Godayol, Sergi Oliva, Anna Piella, Teresa Matas i Ferran Albrich. Seguidament se servirà un piscolabis fred sota els til·lers.
Arxivat a