Taradell acull la trobada de casals de la gent gran d'Osona

L’Esbart Sant Genís hi participa.

Redacció Osona.com
03 de maig del 2012
L'Esbart Sant Genís va portar les seves danses a la trobada de casals de la gent gran que es va fer aquest diumenge a Taradell.
L'Esbart Sant Genís va portar les seves danses a la trobada de casals de la gent gran que es va fer aquest diumenge a Taradell. | Dídac Ramos
L'Esbart Sant Genís va portar les seves danses a la trobada de casals de la gent gran que es va fer aquest diumenge a Taradell. Foto: Dídac Ramos

Aquest dimarts, l'Esbart Sant Genís ha participat en la trobada comarcal de casals de la gent gran d'Osona, organitzada per l'Associació de Jubilats de Taradell, i que ha aplegat al voltant de 160 persones al Centre Cultural Costa i Font. La trobada s'ha iniciat de bon matí amb un esmorzar conjunt al mateix centre i ha continuat a partir de les 11 amb la ballada de l'Esbart, en el qual han participat tant el grup major, amb tres danses, com els grups infantils i juvenils, amb cinc danses més. La trobada s'ha conclòs a dos quarts d'una del migdia, després de la ballada, amb l'himne dels jubilats, que ha estat interpretat pels assistents a l'acte.

Per a l'Esbart Sant Genís, aquesta és la segona ballada de la temporada del grup major, a la que seguiran les de Sant Fruitós de Bages (19 de maig), Vic (22 de juliol) i Taradell (finals d'agost), a l'espera de poder concertar més actuacions. L'Esbart també compta actualment amb tres grups infantils i juvenils, que ballen de forma regular durant l'any, i un grup de bastoners, que ha participat també a diverses cercaviles.
Arxivat a