La policia vol «rebaixar el to» de la manifestació d'aquest divendres contra Anglada

L’Ajuntament, Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra es reuneixen amb representants de les mesquites i de grups antifeixistes.

Pere Pratdesaba
26 d'abril del 2012
L’Ajuntament i la Guàrdia Urbana de Vic, i els Mossos d’Esquadra han convocat diverses reunions durant el dia d’avui i fins i tot demà el matí amb els col·lectius vinculats a la manifestació contra el líder de PxC, Josep Anglada, que està convocada aquest divendres a la tarda. L’objectiu és que la protesta es  canalitzi en un ambient de pau i no derivi en aldarulls, com el passat dimarts. L’Ajuntament també els trametrà el manifest que van signar conjuntament tots els partits del consistori, excepte PxC.

Segons ha pogut saber Osona.com, aquest matí hi haurà una reunió dels representants de les mesquites de Vic amb els Mossos d’Esquadra. L’Ajuntament també està fent els contactes pertinents per trobar-se amb representants de la Coordinadora Antifeixista d’Osona i Maulets, entre d’altres entitats.

La intenció no és forçar la suspensió de l'acte -que com que no té convocants oficials seria difícil de plantejar- sinó que es faci amb normalitat. De fet, cap de les convocatòries d'aquesta setmana tenia uns responsables oficials. “Volem rebaixar el to. Que només sigui una concentració davant de l’Ajuntament i que no derivi cap a altres carrers”, expliquen fonts municipals.
Arxivat a