Els grups municipals de Vic condemnen la violència

Una reunió dels portaveus de les diferents forces polítiques, amb l'absència de Josep Anglada, ha aprovat aquesta tarda un manifest.

Redacció
25 d'abril del 2012
Reunió dels portaveus dels grups polítics de l'Ajuntament de Vic.
Reunió dels portaveus dels grups polítics de l'Ajuntament de Vic.
Reunió dels portaveus dels grups polítics de l'Ajuntament de Vic.

Els incidents ocorreguts ahir
a Vic han motivat una reacció política immediata per part dels grups polítics municipals, que han aprovat aquesta tarda un manifest en què es fa una crida a respectar la convivència ciutadana, la dignitat de les persones i a mantenir, per part dels càrrecs electes, una conducta exemplar.

Entre aquest vespre i demà dijous, l'equip de govern de Vic es reunirà amb diferents partits i entitats ciutadanes, inclosos els representants dels grups islàmics, per fer-los arribar aquests acords i per assegurar que la manifestació que està convocada per divendres es canalitzi en un ambient de pau. La intenció no és forçar la suspensió de l'acte -que com que no té convocants oficials seria difícil de plantejar- sinó que es faci amb normalitat. De fet, cap de les convocatòries d'aquesta setmana tenia uns responsables oficials.

La Plataforma per Catalunya no ha estat present a la reunió de portaveus municipals, ja que el seu representant, Josep Anglada, ha preferit desplaçar-se a Barcelona per participar en un programa de televisió que s'emetia a les sis de la per Canal Català.

Manifest dels grups polítics de Vic

Arxivat a